fbpx

Webwave Malaysia – Website Builder Dilancarkan Di Malaysia


Webwave Malaysia Kini Dilancarkan

Hai! Bagi mereka yang dah lama nak buat website tapi asyik tertangguh disebabkan oleh kekurangan ‘bajet’, saya ingin mencadangkan agar anda bina website anda sendiri menggunakan website builder seperti Webwave Malaysia

Dengan Webwave Malaysia anda tak perlu ada kemahiran yang tinggi untuk buat website sebab ia adalah sejenis website builder jenis drag and drop sahaja. Newbie pun boleh buat!


Jika anda upah orang untuk buat sebuah website sekurang-kurangnya wang yang anda perlu belanjakan adalah antara RM1000 – RM5000. Ini saya boleh sahkan sebab saya sendiri menyediakan servis membangunkan website ni.

Mulai 30 Mei 2018 sehingga 8 Jun 2018 Webwave Malaysia telah melancarkan produk ini dan dalam tempoh pelancaran selama 10 hari ini Webwave Malaysia akan berikan harga istimewa untuk ‘early bird’ iaitu pakej LIFETIME! Ya betul, pakej di mana anda tidak perlu bayar bulan-bulan seperti website builder yang lain. Apa yang perlu anda bayar cumalah domain sahaja.

Lifetime Hosting, Lifetime Akaun

Untuk pengetahuan anda, Webwave antarabangsa akan caj anda minimum $3.50 sebulan jika anda daftar Webwave Malaysia yang menggunakan custom domain. Ini bermakna dalam setahun anda perlu bayar $42. Jika ditukarkan ke dalam Ringgit Malaysia sekurang-kurangnya anda perlu membayar RM168 setahun. Itu belum masuk lagi harga domain.

Jadi tawaran yang diberikan oleh Webwave Malaysia ini memang sangat berbaloi kerana anda hanya perlu bayar sekali sahaja seumur hidup. Cuma domain sahaja yang anda perlu renew setiap tahun. Anggaran harga RM50/tahun. Hosting sudah tidak perlu lagi. Cuma perlu diingatkan bahawa tawaran ini hanya SAH dalam tempoh pelancaran sahaja! Sah sehingga 8 Jun 2018 dan harga akan naik setiap hari.

Kelebihan Webwave Malaysia

  • Fungsi Drag & Drop semudah ABC
  • Mesra Mobile – Responsif
  • Animasi & Interaksi
  • Sistem Blog disediakan
  • Website template diberikan
  • Stok Photo percuma
  • Dilengkapi dengan statistik dan analitik
  • Dan banyak lagi fungsi-fungsi yang canggih dan menarik

Jadi kepada mereka yang inginkan website, saya cadangkan anda ambil dulu pakej WebWave ni untuk lock harga lifetime. Nak guna bila-bila masa pun boleh.

Kepada sesiapa yang berminat boleh terus ke https://eezwanmanaf.com/webwave

Webwave Malaysia

Artikel Berkaitan:

SUBSCRIBE
Nak Dapat Update Terbaru Dari Blog Ini? Subscribe Dulu
SUBSCRIBE
Anda boleh unsubscribe bila-bila masa

Leave a Comment

57 − 52 =

MUATURUN - EBOOK BOLEH JUAL SEMULA

Bagaimana Cara Untuk 'Start' Bisnes Online Anda!

Saya berikan anda 2 ebook ini. Anda boleh ubahsuai kandungan di dalamnya. Kemudian anda jual!
DOWNLOAD NOW
close-link
SUBSCRIBE
Nak Dapat Update Terbaru Dari Blog Ini? Subscribe Dulu
SUBSCRIBE
Anda boleh unsubscribe bila-bila masa
close-link